Welke klachten?

Lichamelijk, emotioneel en mentaal
Klassieke homeopathie is een diepwerkende geneeswijze voor zowel lichamelijke, emotionele als mentale klachten. Iedere klacht is met homeopathie te behandelen.

Chronisch ziek
Chronische klachten lenen zich goed voor een homeopathische behandeling. Vaak zijn er dieperliggende oorzaken waardoor de klachten aanwezig zijn of verergeren. In het homeopathisch consult wordt daar naar gekeken. Voor de behandeling van chronische klachten zijn meerdere consulten nodig. De behandeling neemt vaak een langere periode in beslag. Homeopathie kan chronische klachten niet altijd genezen, maar vaak wel verlichten.

Acute klachten
Acute klachten kunnen heftig verlopen en mensen kunnen hierdoor erg ziek zijn. Een homeopathisch middel kan snel en effectief een helende reactie in gang zetten, die soms binnen enkele uren voelbaar is. Vaak is één consult voldoende.

Palliatief
Wanneer iemand ongeneeslijk ziek is, kan homeopathie palliatief ingezet worden. Ook kan men het proces van acceptatie van de ziekte met homeopathie begeleiden. De kwaliteit van leven wordt hierdoor vaak aanzienlijk verbeterd.

                       

  •  

bloem